Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam868
Toplam Ziyaret1669254

Bayrak yeniden Sefer Tatlı’da

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanlığı görevine Sefer Tatlı atandı.

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu’nun Kurucu Başkanı Sefer Tatlı, yeniden aynı göreve atandı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ay-Yıldızlı Bayrağa sarılı Kur’an-ı Kerim’i Tatlı’ya teslim ederek, görev devrini gerçekleştirdi.

TÖRENE YOĞUN İLGİ VARDI

MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan törende MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları, il divan kurulu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Taşmedreseli Ülkücü hazır bulundu. Başkan Bünyamin Avcı, törenin açılışında yaptığı konuşmada, her kurumda görev değişikliklerinin olabildiğini, eski Başkan Fuat Toygar’ın sağlık gerekçeleriyle istifasının ardından boşalan göreve Sefer Tatlı’nın atandığını söyledi.

ÖYLESİNE İDEALİST, ÖYLESİNE ÇETİN…

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanlığı’na ikinci kez getirilen Sefer Tatlı ise, “Taşmedreseliler” olarak bilinen Ülkücü Kuşağın, 1980 öncesi ve sonrasında yaşadığı olayları anlattı. Tatlı, “Bu kuşağın verdiği mücadele öylesine idealist, öylesine çetindir ki, bu mücadelede cezaevine girsin, girmesin bütün Ülkücülerin emeği vardır. Taşmedreseli Ülkücüler dün üzerlerine düşen görevi yapmış, yarın da yapacak fikir ve bilince sahiptirler. Dün, canımız pahasına önemsediğimiz davayı bugün de aynı şekilde önemsiyoruz. Taşmedreseli olmaktan şeref duyuyorum ama ülkücüleri ‘Cezaevinde yatan-yatmayan’ şeklinde ayırmayı doğru bulmuyorum.” dedi.

GÖREV, SEFER TATLI’DA

Sefer Tatlı, yeni yönetimle birlikte herkesi kucaklayan, kurumsal çalışmalara ivme kazandıran bir gayretin içinde olacaklarını kaydetti. Konuşmaların ardından MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın, içinde Kuran-ı Kerim bulunan Ay-Yıldızlı Bayrağı üç kere öperek Sefer Tatlı’ya vermesi, O’nun da aynı şekilde öpüp almasıyla görev devri tamamlandı. 

226 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339