Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret1668271

KARAİSALI'DA YAZ SPOR OKULU AÇILDI

Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke, Pozantı, Kozan ve Karaisalı ilçelerindeki 10 stadyumda açılan futbol okullarında ise 7 bin çocuğa futbol eğitimi veriliyor


Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği ücretsiz yaz okullarıyla geleceğin başarılı sporcularının ve sanatçılarının yetişmesine fırsat tanıyor. 

Spor ve sanattaki başarıları yukarılara çıkarmayı amaçlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatlarıyla açılan yaz okullarına kayıt yaptıran 7-15 yaş arasındaki çocuklar, futbol, yüzme, güreş, tenis, basketbol, tiyatro, bağlama, gitar, keman, ney ve şan eğitimleriyle yaz tatillerini spor ve sanatla dolu dolu geçiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın koordinesinde açılan yüzme kurslarında çocuklar, haftada 3 gün olmak üzere toplam 11 saatte temel yüzme tekniklerini öğreniyor.

7 BİN FUTBOLCU ADAYI
Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke, Pozantı, Kozan ve Karaisalı ilçelerindeki 10 stadyumda açılan futbol okullarında ise 7 bin çocuğa futbol eğitimi veriliyor. Güreş, tenis ve basketbol branşlarını tercih eden çocuklar da deneyimli antrenörler gözetiminde tatil günlerini spor yaparak değerlendiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde ise Mimar Sinan Amfitiyatro ve 75. Yıl Sanat Galerisi’nde devam eden kurslarda minikler, tiyatro, bağlama, gitar, keman, ney ve şan eğitimlerini usta sanatçılardan alıyor. Binlerce Adanalı çocuk, Büyükşehir Belediyesi’nin spor okulları ve sanat kurslarında neşe dolu günler geçirirken, yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmenin ayrıcalığını yaşıyor.

235 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339