Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam421
Toplam Ziyaret1682408

ABDULLAH SAKARYA, “ÖMER ÇELİK’İ SAHADA İSTİYORUZ”

Abdullah Sakarya, “kişilerin ve değerlerin Bizans sarayı entrikalarıyla madden ve manen hor görülmesine telef edilip yıpratılmasına ve harcanmasına seyirci kalmamız mümkün değildir, beklenemez” dedi.



Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Abdullah Sakarya, Ömer Çelik’in başkan yardımcısı olarak açıklanmamasını endişeyle takip ettiğini belirterek, “Bu durum Ak Parti ve uluslararası mecrada ne karşılık bulmuştur herkesin malumudur ama Ömer Beyin net söylemekteyim ki birinci başkan yardımcısı yapılmaması ülkenin ve  Ak Partinin bir uçuruma sürüklenmesinin ispatıdır” dedi.

Sakarya, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“09/07/2018  tarihi itibariyle; en azından tüm Adana gibi bende Ömer Çelik’in başkan yardımcısı olarak açıklanmamasını endişeyle takip etmiştim bu durum Ak Parti ve uluslararası mecrada ne karşılık bulmuştur herkesin malumudur ama Ömer Beyin net söylemekteyim ki birinci başkan yardımcısı yapılmaması ülkenin ve  Ak Partinin bir uçuruma sürüklenmesinin ispatıdır! Uçurumun eşiğine gelindiğinde diğer ucu sizler içinde görülmeyen bir ipin üzerine çıkarılacağız! Ülke olarak, millet olarak, ümmet olarak, o zaman denilecek ki “bu ip yol ya uçurumdan düşmenizi engelleyecek ya da karşıya geçeceksiniz.” Net ifade ediyorum;  Ömer Çelik olmadan Ak Parti olamaz, topal olur, kör olur şuan ki konjonktürle vatan bir uçuruma sürüklenir. Bu, kişilerin veya benim şahsi duygu ve düşüncelerimizden, kanaatlerimizden çok daha elzem bir durumdur. Yok ama denirse tabi Ömer Çelik CIA, Mossad ajanıdır; Sayın Alaattin Çakıcı “Sağındaki ve solundaki ajanları temizle diye ortaya attığı tehditle Ömer Çelik’i kastetmiştir; O zaman bu konuda birilerinin, ki ister Sayın Bahçeli olsun ister başka biri olsun talimatları ile mi? Manipülasyonu ile mi? yapıldığını izahatını devletin Sayın Çakıcı’ya (gerçekten şahsiyetinden dolayı kendisine saygı duyarım) sorması gerektiğini, Sayın Çakıcı’nın da ; direk sorulan sualin samimiyetine binaen samimiyetle aynı samimiyetle cevap vereceğinden en azından benim tereddüttüm yoktur. 
Son on seneden fazladır üzülerek görmeliyiz ki “Devlet tüzel kişilik mercii samimiyetini kaybetmiş, bu işler Bizans Saray entrikalarına dönmüştür.( ithamlar, iftiralar, entrikalar) Bunu geniş konsepte; Balyoz’da, Ergenekon’da,15 Temmuz’da gördük. Sağımda solumda lokalde de keza aynıdır.
Eğer itham ve ideaların bir realitesi var ise açık söylüyorum; Ömer Beye sıkılacak kurşunu ben sıkarım ama kişilerin ve değerlerin Bizans sarayı entrikalarıyla madden ve manen hor görülmesine telef edilip yıpratılmasına ve harcanmasına seyirci kalmamız mümkün değildir, beklenemez.
Mevcut durumda Devletimin değil (!) milletimin ve ümmetimin maneviyatına seslenmekteyim. İyi bir kılıç ustasını dar labirentlerde savaş diyerek güreşe yönlendirerek yiğit bir okçuyu hizmetin yeri fark etmez diyerek top arabalarının arkasına yerleştirmek liyakat değil o kişiye daha da ötesi o orduya o toprağın dolayısıyla vatana da ihanet ve riya kattır.
Sayın Ömer Çelik birikimi, donanımı, liyakati ve enteresan düşünme şekli ile muhteşem bir okçu, gözü kara bir süvaridir. Bu zatı Güreş sahasına indirerek sumocularla sürmek ya da bu birikimi piyade komutanı oldun sen diyerek heba etmek kişiye, ümmete ve hatta Allah’ın yoluna ihanettir.
Bu zat güreş esnasında hatalar yapacaktır, doğal olarak hatalar yapacaktır çünkü o bir süvari, o bir okçudur. Bir okçunun güreş arenasında yaptığı hataları komutanın önüne bak yapamıyor diye ortaya sürmek terbiyesizliktir. Milletin, ümmetin! Mevcut konjonktürde refahımız ve bekamız için bu savaşçıya kale surlarının üstünde, surlardan öte atak için de ihtiyacımız vardır. Gereği budur. Bu zatı muhterem ağzı ile kuş tutsa surların içinde dehlizlerde kendi çürüyeceği gibi, tabii ki hatalarda yapacaktır. “Apartman dairesinde kazı büyütülemez, zürafa beslenmez…”
Net söylüyorum Sayın Ömer Çeliğin ivedilikle, acil olarak, en azından tam yetkili başkan yardımcısı yapılması için Ak Partiden öte ümmetime sesleniyorum! Hepimiz isteyeceğiz, ısrarla isteyeceğiz! Kendimiz için değil; vatan için isteyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz gerekirse: Ona rağmen isteyeceğiz.   

SAKARYA AK PARTİ’DEN NEDEN İSTİFA ETTİ VEYA ETTİRİLDİ?

Öte yandan Karaisalı İlçe Belediyesi’nden seçilen ve büyükşehir belediye meclis üyesi olarak halen görev yapan AK Parti’li Abdullah Sakarya’nın partisinden neden istifa ettiği veya ettirildiği ise kafalarda soru işareti olarak kalmıştı.

Karaisalı Haber Sitesi olarak bu konuda da Sakarya’dan bir açıklama bekliyoruz.                       


       

444 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398