Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam577
Toplam Ziyaret1681662

Karaisalı Kaymakamlığına Taner Tengir vekalet ediyor

8 ay Karaisalı Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra dil eğitimi için İngiltere’ye gidecek olan Karaisalı eski Kaymakamı Melih Aydoğan’ın yerine Taner Tengir vekalet ediyor.



8 ay Karaisalı Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra dil eğitimi için İngiltere’ye gidecek olan Karaisalı eski Kaymakamı Melih Aydoğan’ın yerine Taner Tengir vekalet ediyor. 

TANER TENGİR KİMDİR?

1975 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Ereğli’de tamamladı. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Niğde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam adaylığı süresince çeşitli staj dönemlerinden geçerek, Sheffield Üniversitesi Management School’da İngilizce eğitimi aldı ve İngiliz İdari Sistemini inceledi. 

        TODAİE'de 40.Dönem Kamu Diplomasisi kursunun ardından 93.Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile bitirerek,03.03.2009 tarihinde Yozgat Aydıncık Kaymakamı olarak göreve başladı. Sırasıyla Erzurum Pazaryolu İlçe Kaymakamlığı, Ağrı ve Ardahan Vali Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Vali Yardımcılığı görevleri sırasında Ağrı İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Ağrı Havalimanı Mülki İdare Amirliği ile Ardahan Aktaş Kara Hudut Kapısı Mülki idare Amirliği görevlerinde bulundu. Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlayan kaymakam Tengir halen; Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Ana Bilim Dalında Doktora eğitimi almaktadır. İngilizce bilmekte olup; evli ve iki çocuk babasıdır.

 

614 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704