Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam487
Toplam Ziyaret1668873

Karaisalı’da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Programı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan siz şehit yakınları ve kahraman gazilerimiz, bizler her zaman sizlerin yanında olarak, kendinizi yalnız hissetmemeniz için gerekli gayreti göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Karaisalı ilçesinde kaymakamlık ve belediye başkanlığının organizatörlüğüyle şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Karapınar parkında düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda akşam ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, ardından dualar edildi.

Daha sonra programda konuşan Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan, "Şehitlerimizin bu vatan için yaptığı fedakarlıklar hiç bir bedelle ölçülemez. Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Vatanımız için canını, bedenini siper eden şehitlerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizler devletimizin yanında çok kıymetli bir yere sahipsiniz. Sizinle ilgili her çalışmada devletimiz tüm gayretini gösteriyor. Toplumda her zaman en saygın olan insanlar aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların bize emanet ettiği yakınlarıdır" dedi.

Bizim inancımızda şehitlik en üstün mertebedir diyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yaptığı konuşmada, "Bu kutsal vatan topraklarının bütünlüğünün korunması uğruna canlarını seve seve feda etmiş şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün vatanımızda huzur ve güven içinde özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu biliyoruz. Aziz şehitlerimizin emaneti olan siz şehit yakınları ve kahraman gazilerimiz, bizler her zaman sizlerin yanında olarak, kendinizi yalnız hissetmemeniz için gerekli gayreti göstermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Verilen yemek sonunda hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten şehit ve gazi aileleri 'Bizi düşündükleri için Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ederiz. Bizleri onurlandıran bu yemekte gördüğümüz ilgiden ve unutulmadığımızı bilmekten dolayı çok duygulandık" dediler.

Kaymakam Melih Aydoğan ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, program süresince şehit aileleriyle bol bol muhabbet etti.

332 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339