Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam818
Toplam Ziyaret1681903

KARAİSALILAR DERNEĞİ KONGRESİ YARIN YAPILACAK

Mevcut Başkan Sadi Çetin ile Başkan Yardımcısı Orhan Canatar kongrede başkanlık için seçime girecekler

Saat 13.00’te  yapılacak olan kongrede vevcut Başkan Sadi Çetin ile Başkan Yardımcısı Orhan Canatar kongrede başkanlık için seçime girecekler.

Başkan Sadi Çetin bugüne kadar kongre ile ilgili bir tek açıklama yapmaz iken, Orhan Canatar ise, “Daha evvelde  belirtmiş oldugum gibi varım. Bayrak yarışında kazanmayı da, kaybetmeyi de her zaman kabullenmişimdir. 28 Nisan c.tesi yapılacak seçimlerde gönlüm tek liste ile seçime gidilsin isterdi ama olmadı bu benim tercihim degil” dedi.

Canatar, şunları söyledi:

“Hiç bir zaman taviz vermedigim Karaisalılığımla övündügüm  kısa sayılamayacak kadar olan hayatımda Hemşehrilerime daha fazla yardımcı olmak maksadı ile 2 yıl evvel liste ile  Karaisalılar Dernegi Yön kurulunu oluşturmak çabasında idim, o zaman diliminde dogru olanı yapıp mevcut yönetimdeki arkadaşamıza bir dönem daha görevde kalması gerektigi için yarıştan  geri durdum bu   davranış tamamı ile kendi irademle mevcut Başkanın durumu nedeni ile almış oldugum bir karardı. 2 yıl çok çabuk geçti yine geldi bir seçim. Bu yarışta oldugumu daha evvelde  belirtmiş oldugum gibi varım. Bayrak yarışında kazanmayı da, kaybetmeyi de her zaman kabullenmişimdir,28 Nisan c.tesi yapılacak seçimlerde gönlüm tek liste ile seçime gidilsin isterdi ama olmadı bu benim tercihim degil.

Bazı ortamlarda benim bir parti yönetiminde oldugum belirtilmiş Sayın Hemşehrilerim yıllardır kendi firmam ve işlerim, sosyal çevrem nedeni ile istesem illa ki bir yerlerde olurdum ama hiç bir zaman siyasi bir parti kontrolunda olmadım. Yıllar evvel işim geregi M.H.P Seyhan ilçe binası elektrik işlerini yaptım bu elektrik işini yapınca M.H.P li olmadım sanırım. Sadece bazı dostlarım bilir İstanbulda C.H.P İl bşk Cemal Canpolat ve Sedat Dogan ın işlerini yaptıgım için C.H.P olurum. Adanada daha evvel çalıştıgım mimar arkadaş ve kantin sahibi bir arkadaşın  ricası ile İYİ Parti il binası elektrik işlerini yaptım, bu kezde İYİ Partili oldum sanırım. Pentogana RADAR Yapınca Amerikalı, Musul Meclis binasını yapınca Arap  oldum. ALLAH Rızası için birbirimiz ile ugraşmayı bırakalım. Bulundugumuz cografyada bir şeyler oluyor etrafımıza bakalım gelecegimiz olan gençlerimize, çocuklarımıza güvenli, güzel,hayat dolu ,sıkıntısız bir ortam hazırlayalım enerjimizi bu yönde harcayalım.

Ülkemiz için,birlik beraberligimiz için,vatanımız için,Haziran ayında yapılacak seçimlerde çaba gösteren  Bütün Siyasi Parti mensubu Hemşehrilerimize  başarılar dilerim.”

231 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398