Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret1682524

Orhan Canatar Karaisalılılar Derneği Başkanlığına aday

Dernekte 2 dönemdir Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Orhan Canatar, "Bu başkanla dernek yürümüyor. Değişim şart" dedi.

 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00’de kongreye gidecek olan Karaisalılılar Derneği’nde, Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Orhan Canatar Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Sitemize açıklamalarda bulunan Orhan Canatar, Sadi Çetin Başkanlığında 6 yıldır derneğin ciddi bir hizmeti olmadığını ifade eden Orhan Canatar, “Dernek kavga yeri değildir. Belediye Başkanı ile sürtüşme halinde olan Dernek Başkanı ile hizmet yapılamaz hale geldi. Kızıldağ’dan inerse toplantı yapılabiliyor. Derneğin itibarı ve saygınlığı giderek düşmektedir” dedi.

Derneğin siyaset üstü bir kurum olması gerektiğini de ifade eden Orhan Canatar,”Karaisalılılar Derneği bir partinin arka bahçesi olamaz. Bu başkanın ve yönetimin bir an önce değişmesi gerekmektedir. Tüm üyelerimizi 28 Nisan 2018 Cumartesi günü yapacağımız kongreye bekliyoruz. Üyelerimizi derneklerine sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

SADİ ÇETİN YENİDEN ADAY

Öte yandan mevcut Başkan Sadi Çetin’in bir dönem daha görev almak isteğini son yapılan Yönetim Kurulu toplantısında dile getirdiği ifade ediliyor.

Derneğin şuana kadar kayıtlı 102 üyesi bulunuyor.

 

417 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398