Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam113
Toplam Ziyaret1686622

Kaymakamlıkça Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

Milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için, bir an bile tereddüt etmeden, canları pahasına vatan görevlerini icra ettikleri sırada şehadet şerbetini içerek şehit olan aziz şehitlerimizin mümtaz aileleri onuruna yemek verildi

Şehit aileleri onuruna verilen yemekte konuşan Kaymakam Melih Aydoğan, “Milli bağımsızlığımızı, vatanın milleti ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan, bu şanlı destanı Türk tarihinin altın sayfalarına yazdıran gazilerimizin, can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek, devletimizin ve milletimizin en büyük görevidir. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan, adeta bir çadır gibidir. Direği şehitlerimiz ve gazilerimiz, örtüsü ise onlardan güç alan Türk ulusudur. Her kim ki bu çadırı yıkmaya yeltenecek olsa;  damarındaki asil kandan güç alan bu millet top yekûn ona karşı koyacak, bu uğurda gerekirse şehit ve gazi olmayı,  bir şeref sayacaktır. Şehitlerimiz ve Gazilerimizin emaneti, bizim emanetimizdir. Devletimiz her daim onların yanındadır ve kaymakamlığımızın kapısı onlara sonuna kadar açıktır. Bu vesileyle onların dertleriyle dertlenmek, onlarla hemhal olmak hem görevimiz hem de insanlık vazifemizdir. Bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ayrıca bu davetimize icabet eden Şehit ve Gazi ailelerine, burada bulunan Gazilerimize teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” dedi.

Kaymakam Melih Aydoğan, Okunan Kuran-ı Kerim  tilaveti ve edilen duaların sonunda İlçemiz Botaş İşletme Başmühendisi Mehmet Göçer’e ve Botaş çalışanlarına ev sahipliğinden dolayı, ayrıca teşekkür etti.

Şehit aileleri onuruna verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Melih AYDOĞAN’ın yanı sıra Belediye Başkanı Saadettin ASLAN, Cumhuriyet Savcısı Osman ATILAN, İlçe Hakimi Saliha AKPINAR, İlçe Jandarma Komutan Vekili M.Akif KOCAMAN, Emniyet Amir Vekili M. Hakan DEMİRCİOĞLU, İlçe Müftüsü İdris KARAKAYA, Yazı İşleri Müdürü Orhan BAKIR, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

 

307 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406