Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam814
Toplam Ziyaret1681899

ŞABAN BAŞ: “PROJELERİMİZLE YATIRIMLARI VE İSTİHDAMI ARTIRACAĞIZ”

"Adana lobisini canlandırmak için siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri (STK) ile işbirliği yapacağız ve Adana’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmayı garanti ediyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Adana Ticaret Odası eski Başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, göreve geldiğinde yapacakları hizmetleri anlatmaya devam ediyor.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları için o dönemin Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile gerçekleştiremediklerini belirterek, “Karataş bölgesinde kurulacak olan Tarım Organize Bölgesinin faaliyete geçmesini hızlandıracağız” dedi.

“DÜNYA İŞADAMLARINI ADANA’DA BULUŞTURACAĞIZ”

Bölge ekonomisine katkı sağlamak için Dünya işadamlarını yine Adana’da buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden ATO Başkan Adayı Şaban Baş, ”Daha önce de yaptığımız gibi Dünya işadamlarını sık sık Adana’ya davet edeceğiz” dedi.

“YUMURTALIK BÖLGESİ YATIRIMLARI HIZLANACAK”

Baş, Yumurtalık bölgesine yatırımların gelmesi için  yoğun çaba serf edeceğini ifade ederek, “Buraya yapılacak yatırımlarla hem istihdama artışı sağlanacak hem de ekonomimiz canlanacaktır” ifadelerini kullandı.

“ÜYELERE UZUN VADELİ DÜŞÜK FAZİLİ KREDİ VERİLECEK”

Bankalar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile birlikte hareket ederek, daha önce de yaptıkları gibi üyelere düşük faizli uzun vadeli krediler kullandırmayı sürdüreceklerini açıklayan Baş,  ayrıca gerçek sicil affı için de girişimlerde bulunacaklarını vurguladı.

“KAPIMIZ TÜM ÜYELERİMİZE AÇIKTIR”

ATO Başkan adayı Şaban Baş, ”2001-2011 arasında yaptıklarımız ortadadır. Geçmiş tecrübelerimizin de ışığında Adana ekonomisine canlılık getireceğimizden tüm Adanalılar ve 26 bin ATO üyesi emin olabilirler. Bu Adana bizim. Tüm 26 bin üye, Adana için çalışan işadamları bu Oda hepimizin. Meclise girecek olan meclis üyeleri, 26 bin kişinin temsilcileri olarak Oda’ya geleceklerdir. Bizim kapımız tüm üyelerimize açıktır. Adana lobisini canlandırmak için siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri (STK) ile işbirliği yapacağız ve Adana’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmayı garanti ediyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu.

Baş, Adana ve ATO ile ilgili projelerini açıklamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

219 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398