Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam433
Toplam Ziyaret1681518

Uğur: "Alt sıralardan kurtulacağız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “İnşallah bu arzu, istek devam ettiği müddetçe bu alt sıralamalardan kurtulacağız" derken, Denizlispor Teknik Direktörü Hamit Cihan ise, “Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıp

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Spor Toto 1.Uğur, Denizlispor maçı için, “İnşallah bu arzu, istek devam ettiği müddetçe bu alt sıralamalardan kurtulacağız" dedi.

Teknik Direktör Uğur, maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyen Uğur, daha sonra şunları kaydetti:
"Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar bütün dirençlerini sahaya yansıttılar. Bunun karşılığında da 3 gol ile çok önemli bir rakibi burada yenerek rahatladık. İnşallah bu arzu, istek devam ettiği müddetçe bu alt sıralamalardan kurtulacağız."



Cihan: “Puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız”
Denizlispor Teknik Direktörü Hamit Cihan işse, 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı için, “Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız” dedi.
Bundan sonraki müsabakalar için planlı düşüneceklerini söyleyen Hamit Cihan, daha sonra şunları kaydetti:
“Puan almak için planladığımız bir müsabakaydı. Adana Demirspor, ligdeki sıralamaya baktığımızda en yakın rakibimizdi. Bunun için plan yapmıştık. İlk devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maçı verdik. Bundan sonra planlı düşünmeliyiz. Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız."

182 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704