Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam603
Toplam Ziyaret1668245

DERBİ ADANASPOR'UN

Spor Toto 1. Lig: Adanaspor: 1 - Adana Demirspor: 0

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu xx, Gökmen Olgaç xx, Deniz Caner Özaral xx

Adanaspor: Hayrullah xx, Emre Can xx, Berkan xx, Renan Diniz xx, Didi xx, Oğuzhan x (Uche dk. 58 x), Tevfik xx, Koman xx, Roni xx, Bekir x (Mustafa dk. 65 x), Bahattin x (Bahattin dk. 81 x)

Yedekler: İrfan, Yakup, Ahmet, Alpay

Teknik Direktör: Osman Özköylü

Adana Demirspor: İsmail xx, Yiğitcan xx, Batuhan xx, Erhan xx, Sezer xx, Kubilay xx, Lalawele x (Aydın dk. 70 x), Tambe x (Gege dk. 46 x), Savaş xx (Yiğit dk. 78 x), Mendy xx, Atabey xx

Yedekler: Kurtuluş, Tolgahan, Mustafa, Adil, Ömer, Lingane

Teknik Direktör: Mustafa Uğur

Gol: Roni (dk. 89) (Adanaspor)

Sarı kartlar: Tevfik, Koman, Roni (Adanaspor), Savaş, Kubilay, Sezer (Adana Demirspor)
Maçtan dakikalar

30. dakikada Adana Demirspor’da Atabey’in ceza alanı içerisinde çalımlarının ardından plasesinde top yandan az farkla auta çıktı.

45. dakikada Adanaspor’da Bahattin kaleci ile karşı karşıya kaldığı net pozisyonda, vuruşunda top yerden auta çıktı.

55. dakikada Adana Demirspor’da Mendy’nin orta sahadan kaptığı top ile çalımlarla ceza alanına kadar girdi, kaleci ile karşıya pozisyonda şutunda kaleciyi geçen topu Renan Diniz çizgiden çıkarttı.

82. dakikada Adanaspor’da Mustafa Sevgi’nin kaptığı topta cepheden sert şutunda top üstten az farkla auta çıktı.

89. dakikada Adanaspor’da Roni’nin sağ kanattan getirdiği topta orta şut karışımı vuruşunda kaleciye de çarpan top ağlarla buluştu. 1-0

MAÇTAN SONRA...

Osman Özköylü: “Şanslıydık son dakika golü galibiyeti getirdi"

Adanaspor Teknik Osman Özköylü, “Her iki takım adına da dönüm noktaları oldu.Oyun içerisinde de zaman zaman karşılıklı net pozisyonlar vardı. Açıkçası keyifli bir maç oldu” dedi.

Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Güzel bir derbi olduğunu söyleyebilirim. Her iki takım adına da iyi mücadele vardı. İki takımda kontrollü oynamaya çalıştı zaman zaman her iki takım da pozisyon buldu. Maçın ilk yarısında biz daha dengeliydi oynadık. Rakip takımdan kazandığımız toplarda daha dikkatli olabilseydik belki oyunu ilk yarıda koparabilirdik. Her iki takım adına da dönüm noktaları oldu. Oyun içerisinde de zaman zaman karşılıklı net pozisyonlar vardı. Açıkçası keyifli bir maç oldu. Adana Demirspor adına üzgünüm. Adana takımın zor durumda olması beni hiç bir zaman mutlu etmiyor. Adana Demirspor camiasında çalışmış bir hoca olarak daha iyi yerlerde olmasını her zaman isterim. Tabii Adanaspor Teknik Direktörü olarak da galip geldiğimiz için inanılmaz mutluyum. Kendi adımıza bu sezon ilk defa üst üstte iki defa kazanma başarısını gösterdik. Oyuncularımız iyi mücadele ettiler. İlk yarıda istediklerimi tam yaptılar ikinci yarıya kötü başladık. Biz şanslıydık maçın son dakikaların da attığımız gol bize galibiyeti getirdi. Sevinçliyiz bundan sonra kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Çünkü kazanmamız lazım geçmiş maçlarda aldığımız kötü sonuçlarla kredimizi fazlasıyla tükettik kaybetmeye tahammülümüz yok. Üst sıralarda yer alabilmek adına zor süreçte varlığımızı ortaya koyabilmek adına artık kayıpsız yola devam etmemiz gerekiyor. Derbiyi kazandığımız için mutluyuz Erzurumspor deplasmanından galibiyet dönmek istiyoruz“ dedi.

Mustafa Uğur: ”Oyuncularımı gönülden kutluyorum”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Kazanmayı gerektiğine inandığımız bir müsabakaydı kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Adanaspor maçının ardından açıklamalarda Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Müsabakayı kaybettiğimiz için tabii ki çok üzgünüz. Kazanmayı gerektiğine inandığımız bir müsabakaydı. Özellikle de maçın 2. devresinde inanılmaz gol pozisyonlarına girmemize rağmen bir türlü bu pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncularımın tamamını gönülden kutluyorum arzulu istekli oynadılar. Adana Demirspor formasına yakışır bir mücadele sergilediler oyuncularımı gönülden kutluyorum. Soyunma odasında da oyuncularımı kutladım eğer mağlubiyet alınacaksa böyle alınsın. Adana Demirspor takımı da bulunduğu yerden kısa sürede çıkacaktır. Çünkü bu futbol sahada olduğu müddetçe inanıyorum ki galibiyet serisi gelecektir" dedi.

246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339