Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret1668923

Brava Aslı Öz'e

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek’in yönettiği 14 Şubat Sevgililer Günü klibinde Büyükşehir Belediyesinde görevli zabıta Güngör Çubuk ile Karaisalı Belediyesinde memur Aslıhan Öz’ün rol aldı.



Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek amacıyla 1 milyon Türk bayrağı dağıtan, Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyası başlatıp, Belediye Meclis üyeleriyle 322 bin liralık ilk bağışı yapan Başkan Hüseyin Sözlü, 14 Şubat Sevgililer Günü için de klip hazırlattı. Türk ordusunun terörle mücadele operasyonlarından görüntülerin yer aldığı filmde, sınır ötesinde hain teröristlere karşı savaşan bir askerin 14 Şubat Sevgililer Günü için yazdığı mektup seslendirildi.

Duygu dolu klip, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Başkan Hüseyin Sözlü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sanat Danışmanı Mahmut Tülek’in yönettiği 14 Şubat Sevgililer Günü klibinde Büyükşehir Belediyesinde görevli zabıta Güngör Çubuk ile Karaisalı Belediyesinde memur Aslıhan Öz’ün rol aldı. 1 dakika 53 saniyelik filmde görüntü vermeyen Başkan Hüseyin Sözlü, klibin sonunda "Dualarımız sizinle" mesajı verdi.
Mektupta "Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim!/ Bozkırın çiçeklerinde kokunu/ Yıldızlarında yüzünü/ Renginde gözlerini görüyorum/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim!/ Bayrağımın alında yanaklarını/ Hilalinde kaşlarını/ Kumaşında ipek ellerini tutuyorum/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim/ Memleketimin dağlarında gezmesin diye düşmanlar/ Ağlamasın diye mazlumlar/ Sevenleri ayırmasın diye hainler/Vatan denen nazlı yarın sevdasının, Kızılelma’nın peşindeyim/ Bu gün 14 Şubat sevdiğim/ Sensizim ama üzgün değilim/ Atamızın emaneti cumhuriyetimize gelmesin diye zeval/ Hep dalgalansın diye yıldız ve hilal/ Bozulmasın diye birliğimiz/ Hainlerin ensesindeyim/ Bugün 14 Şubat sevdiğim/ Afrin’deyim, sensizim ama üzgün değilim/ Sevgililer Günün kutlu olsun sevdiğim/ Çok yakında/Çok yakında zaferlerle döneceğim" dizeleri yer aldı.

292 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339