Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam12
Toplam Ziyaret1681097

"KARAİSALI YENİDEN CHP’NİN KALESİ OLACAK"

CHP Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Erbek Karaisalı’nın Eğlence ve Bekirli Mahalleleri’nde çalışmalar yaptı

Aziz Erbek, Karaisalı'da nabız yokladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek yerel seçim çalışmalarına Karaisalı İlçesi’nin Eğlence ve Bekirli Mahalleleri’nde devam ederek hemşehrileri ile buluştu.

Aslen Adana’nın Karaisalı İlçesi’nden olan Av.Erbek’i bağrına basan hemşehrileri destek sözü verdiler.


"ADANA’YA ADANALI YAKIŞIR"

Karaisalı İlçesi’nin Bekirli Mahallesi’nde vatandaşla birlikte Cuma Namazı’nı kılan Av.Erbek, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Esnaf ve vatandaş CHP’nin Adanalı bir aday adayını Büyükşehir Belediyesi’ne aday göstermesi gerektiğini belirterek, ‘Dürüst, şaibesiz, geçmişinde en küçük bir leke olmayan aday tercihimizdir.Önceliğimiz ise Adanalı olmasıdır.Çünkü Adana’ya Adanalı bir Büyükşehir Belediye Başkanı yakışır.’dediler.
Av.Erbek ise, Adana’nın ve geçmişte köy statüsünde olan mahallelerin sorunlarını bildiğini vurgulayarak, ‘Bu günkü adı mahalle ancak kendi hala köy konumunda olan bölgelerimizin sorunlarını oldukça iyi biliyoruz.Bütünşehir Yasası doğru bir uygulama ancak, alt yapısı düzenlenmeden hayata geçirilince halkımız köyde mi, mahallede mi yaşıyor belli değil.Adanalı bir hemşehriniz olarak tüm sorunları adaletli bir şekilde çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.’diye konuştu.

"KARAİSALI YENİDEN CHP’NİN KALESİ OLACAK"
Eğlence ve Bekirli Mahallesi sakinleri yaklaşık 30 yıl önce bölgelerinde hep soldaki siyasi partilere oy çıktığını ifade ederek, ‘Siyasilerin ilgisizliği ve yanlış aday tercihi sonucunda bölgemizde CHP’nin oyları yok denecek kadar azaldı. Oysa ki bu bölgeler CHP’nin kalesi idi.’ eleştirisini yaptılar ve Av.Erbek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Av.Aziz Erbek de, ‘Bu defa şehrimizin ve ülkemizin geleceği için yerel seçimlerde kaybetmememiz gerekiyor.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez yöneticilerimiz de bu durumun farkında. Bu dönemde her ilimizde doğru bir adayla yerel yönetimlerde başarılı olacağımıza eminiz. Takdir Sayın Genel Başkanımızındır. Bizler de partimizin önce yerelde, sonra da genel de iktidar olması için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu başarı hepimizin olacak, hep birlikte başaracağız.30 yıl önce CHP’nin kalesi olan tüm bölgelerimiz yeniden partimizin kalesi olacak.Yerel yönetimlerde de hak ettiği hizmeti alacaktır.’dedi.

308 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398