Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam27
Toplam Ziyaret1667669

İYİ PARTİ, “ATATÜRK İLKELERİNİ ESAS ALIYORUZ”

İYİ Parti Tarsus’ta basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi



İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı
Mustafa Tekin Çelik, kahvaltılı basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Parti olarak Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden yana Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Kahramanı başkomutan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ilkelerini esas alan, Türkiye Cumhuriyetini milletler  topluluğunun bağımsız, egemen,şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı: böylece bölge ve dünya barışına katkı sağlamayı hedeflemektedir” dedi.

Tekin Çelik ,Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin Genel başkanlığında Türkiye’de Kuruluşunu tamamladıktan sonra İl ve arkasından İlçelere Verilen görevler doğrultusunda tarafıma tevdi edilen Tarsus İlçe Başkanlığı görevinin akabinde çalışmalar yapılmış ve Tarsus’u temsil edecek İYİ parti İlçe yönetim kurulu oluşturulmuştur” dedi.

“İnanıyorum’ki  bu yönetim Kurulu Genel Başkanımızın Teşkilatlarımıza vermiş olduğu mesajlar doğrultusunda görevini en iyi şekilde yapacak ve Ülkemizde yaşadığımız siyasi boşluğu Genel Merkezimiz, Tarsus’taki siyasi boşluğu da Tarsuslu vatandaşlarımızla birlikte biz doldurmaya çalışacağız” ifadelerini kullanan Çelik, daha sonra şunları söyledi:

“ İnsanlarımızla bire bir kurduğumuz ilişkilerle onların kalbine girecek, gönüllerini kazanacak, Genel Başkanlığımızdan aldığımız güç ve destekle de Türkiye’de olduğu gibi Tarsus ve Mersin’in genelinde varlığımızı kabul ettirip iddialı bir seviyeye geleceğiz.

Tarsus’ta parti binamız, Langen Bulvarının başındaki Galip Ekenler Apartmanının B bloğundadır. Fiziki eksiklikler tamamlanmış ve halkımıza hizmetine sunulmuştur.  Yoğun bir ilgi ve alaka olduğunu memnuniyetle belirtmek isterim.  İlk iki günde 383 kayıt yapılarak belki Mersin’de  Bir rekor kırılmıştır. İnşallah kayıtlarımız devam edecek ve hedeflediğimiz üye sayısına çok kısa sürede ulaşılacaktır.

Bu arada Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızdan aldığımız talimat doğrultusunda parti delegasyonu belirlenerek İYİ Parti İlçe Kongremiz 11 Şubat Pazar günü  Tarsus-Adana Yolu üzerindeki Yıldırımar Park Restaurant’ta yapılacaktır. Kongremize bütün basın mensuplarımızı buradan davet ediyor,ayrıca davetiye ulaştıracağımızı da belirtmek istiyorum.

Parti olarak Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden yana Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Kahramanı başkomutan, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ilkelerini esas alan, Türkiye Cumhuriyetini milletler  topluluğunun bağımsız,egemen,şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı: böylece bölge ve dünya barışına katkı sağlamayı hedeflemektedir. Tarsus teşkilatı da aynı çizgide yürümeye kararlıdır.

Anayasamızın ilk dört maddelerinden  taviz vermeyiz ve tartışmaya dahi girmeyiz. Demokrasi vazgeçilmezimizdir. İnsan hakları,  adalet, eşitlik,  özgür düşünce, hür irade, liyakat bağımsız ve tarafsız yapı denge ve denetim sistemleri gibi demokratik hukuk devletleri temel kavram ve ilkelerini benimseyen bir yapıdan ödün veremeyiz.

Parti olarak Tek başına iktidar hedefimizdir hiçbir partiye yakın hiçbir partiye uzak değiliz, vatanımıza bayrağımıza dinimize düşman olanlar hariç.

Hedeflerimizden en büyüğü milli gelirimizi yükseltmek ve üretim ekonomisini yeniden tesis etmektir.  İlerleyen günlerde parti  politikamızın tanıtımı  ayrıca yapılacaktır.

 

                                                                                                                                                                                                

 

215 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339