Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam470
Toplam Ziyaret1668112

AK PARTİ:'Yeni Dönemde Daha Çok Çalışacağız'

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Bir arada bulunduğumuz bu yolda, muktedir olabilmemiz için üzerimize düşen sorumluluk ve destek ile teşkilatlarımızla birlikte yol yürümeye devam ediyoruz" ded

Başkan Fikret Yeni, "14 Ağustos 2001'de çıktığımız, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, Türkiye’nin, bölgemizin, hatta tüm dünya Müslümanlarının salahiyeti için Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük destekçileri olan değerli teşkilat mensuplarımızın, yola çıktığımız ilk günkü heyecanla, hasbilikle, enerjiyle, hatta daha fazlasıyla ortaya koyduğu çalışma takdire şayandır.

Bir arada bulunduğumuz bu yolda, muktedir olabilmemiz için üzerimize düşen sorumluluk ve destek ile teşkilatlarımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz" dedi.  

'TÜRİYE'NİN DAVASI'

AK Parti’nin davasının, Türkiye’nin davası olduğunu belirten Başkan Fikret Yeni, "Yeter ki nereden geldiğimizi, nerede durduğumuzu, nereye gittiğimiz unutmayalım. Biz istikametimizi şaşırmadıktan sonra önümüze çıkartılan engellerin yol açtığı sarsıntıların üstesinden gelmemiz kolaydır. AK Parti her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir.  

Biz davamıza da kurucu ilkelerimize de liderimize de gönülden bağlıyız. Çünkü biz düşmanlıktan değil dostluktan kardeşlikten yanayız. Çünkü biz koltuklara, mevkilere, makamlara değil Türkiye’ye, milletimize sevdalıyız.  

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hayata geçeceği 2019 seçimleri için hedefin üzerine artı bir seçmen ilave ediyoruz. Artık tüm hesaplarımızı yüzde 50’nin üzeri için yapmak, tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütmek durumundayız" şeklinde konuştu.   

'KONGRELERİMİZİ YAPACAĞIZ'

Tazelenme ve yenilenme süreci olan kongrelere devam edeceklerini ifade eden Başkan Fikret Yeni, "Bu güne kadar Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ ve Karaisalı olmak üzere 4 ilçemizin kongrelerini başarılı şekilde gerçekleştirdik. Kalan 11 ilçe ile birlikte il kongrelerimiz de tamamlanınca, Türkiye için bir ilk olacak olan belediye seçimleri, Parlamento seçimleri ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin birlikte yapılacağı önemli bir sürece oldukça hazır şekilde girebileceğiz.

İnşallah kalan 11 ilçe kongremizi şubat ayı sonuna kadar tamamlamayı ve akabinde il kongremizi de mart ayı başı gibi gerçekleştirip, birlikte 2019’a çok yoğun çalışmalarla hazırlanacağız. Kongre süreci, böylesine önemli bir dönem öncesi çok doğru bir zamanlamada gerçekleşmiş olacak. Hem yenilenmenin verdiği heyecanın ve dinamizmin hem de çalışmaları yeteri kadar bir zamana yayabilmenin avantajını yakalamış olacağız.

2019 sadece 3 seçimin bir arada yapılmasından dolayı önem kazanmıyor, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin tam manasıyla hayata geçmesi ve ülkemizin yüklerinden kurtulabilmesi için kilidi çözme fırsatı yakalayacak olması aslen bu süreci bizler için değerli kılmaktadır. Geçmişteki hiçbir seçim 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önem taşımamıştır.

İşte bu şuur bizim AK Parti yöneticileri olarak neden daha çok çalışmamız gerektiğini, teşkilatlarımızla uyum içinde olmamız gerektiğini yani sinerji oluşturmamız gerektiğini daha net ifade ediyor.

AK Parti’nin en büyük başarılarından birisi, milletimizin kendisine ve ülkesine olan güvenini yeniden tesis etmesidir. Devletimiz ile milletimiz arasına örülen duvarları yıkması, büyük bir sosyal restorasyon dönemini başlatmış olmasıdır" dedi. 

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Türkiye'nin özgüvenle, istikrarla yoluna devam ettiğini söyleyen Başkan Fikret Yeni, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Günlük, geçici siyasi krizlerden, jeopolitik gerginliklerden, yapay gündemlerden etkilenmeden ülkemizi yarınlara taşıyoruz.

 Bizlerin şu önümüzdeki kritik süreçte yapması gereken şudur ki; Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonlarına Türkiye’yi ulaştırabilmesi için 15 yıllık emeğin karşılığı olan ancak geri dönüşü ve telafisi olmayan 2019’dan zaferle ayrılabilmek adına canımızı dişimize takıp, gecemizi gündüzümüze katıp çok ama çok çalışmaktır. Allah bizleri milletimize ve liderimize mahçup etmesin." 

 

209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339